V Col·loqui Internacional sobre Problemes i Mètodes de la Història de la Llengua (Girona, del 5 al 8 de juliol de 1999) / F.F.
Feliu, Francesc

Resumen: El col·loqui organitzat per l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes de la Universitat de Girona se centrà en els models lingüístics d'Europa. També s'informa de l'aparició de les actes de col·loqui de l'any 1997, que tractava de la codificació de les llengües.
Nota: Crònica
Nota: Al final del volum consta la correspondència entre les inicials i el nom complet de l'autor
Documento: Informació
Materia: Col·loquis ; Llengües romàniques ; Política lingüística ; Codificació lingüística? ; Història de la llengua ; Acta ; Europa
Institut de Llengua i Cultura Catalanes. Universitat de Girona ; Universitat de Girona ; Col·loqui Internacional Problemes i Mètodes de la Història de la Llengua (5è : 1999 : Girona) ; Col·loqui Internacional Problemes i Mètodes de la Història de la Llengua (4t : 1997 : Girona)
Obras: La invenció de les llengües nacionals [Actes del Col·loqui Internacional Problemes i Mètodes de la Història de la Llengua, 1997]. A cura de Francesc Feliu i Cristina Juher . Barcelona : Quaderns Crema, 1999
Publicado en: Estudis Romànics. Barcelona, Vol. XXIII (2001), p. 392-393
El registro aparece en las colecciones:
Tipo de documento > Informaciones

 Registro creado el 2009-11-30, última modificación el 2020-03-21   Favorit i Compartir