Nit de Sant Jordi d'excepció / Pere Codonyan
Codonyan, Pere

Abstract: Pere Codonyan fa una crònica de la XIII Nit Literària de Sant Jordi, organitzada per Òmnium Cultural Catalunya Nord a Perpinyà, en què comenta el transcurs de l'acte i destaca els guanyadors dels premis atorgats i els representants polítics d'ambdues bandes dels Pirineus que hi van assistir: Jordi Pujol, president de la Generalitat de Catalunya; Christian Bourquin, president del Consell General de la Catalunya Nord i l'alcalde de Perpinyà, Joan-Pau Alduy.
Note: La setmana
Note: Jordi Bordes Coca va obtenir el premi Catalunya Nord Ramon Juncosa amb l'obra 'Congelats a domicili' que concedeix la Generalitat de Catalunya. Alà Baylac Ferrer va guanyar el Premi El Temps de periodisme amb l'article titulat "Llum Verd a l'ensenyament bilingüe". Pere Serrahima es va endur un altre premi per la narració infantil 'Rateta blava' i, en poesia, Gabriel Escarra va ser premiat per 'La masia'. El premi Noves Tecnologies va quedar desert. El premi cívic atorgat per primera vegada per la Regidoria de Cultura catalana de l'Ajuntament de Perpinyà va ser per a Laure Mille.
Document: Informació
Subject: Premis literaris ; Narrativa catalana ; Prosa catalana ; Periodisme ; Perpinyà ; Rosselló
Pujol i Soley, Jordi ; Bourquin, Christian ; Alduy, Joan Pau ; Figueres, Pere ; Janer, Maria de la Pau ; Jacquet, Gerard ; Bordas, Jordi ; Baylac-Ferrer, Alà ; Lang, Jack ; Serrahima, Pere (1946-) ; Escarra, Gabriel ; Mille, Laure ; Òmnium Cultural de Catalunya Nord ; Generalitat de Catalunya ; Ajuntament de Perpinyà ; Nit Literària de Sant Jordi (13a : 2002 : Perpinyà) ; Premi Catalunya Nord Ramon Juncosa de narració curta (2002) ; Premi El Temps de periodisme (2002) ; Premi Noves Tecnologies (2002)
Works: Jordi Bordes Coca. Congelats a domicili
Alà Baylac Ferrer. Llum verd a l'ensenyament bilingüe
Pere Serrahima. Rateta blava
Gabriel Escarra. La masia
Published in: El Temps. València, núm. 934 (2002, 7-13 de maig), p. 9

The record appears in these collections:
Document type > Informations

 Record created 2009-11-30, last modified 2016-11-23   Favorit i Compartir