La Nova edició de les obres de Ramon Llull / Lola Badia
Badia, Lola

Abstract: Sobre els tres volums de la nova sèrie d'edicions crítiques d'obres catalanes de Ramon Llull apareguts entre 1990 i 1996. Aquesta sèrie suposa la represa de "Les Obres Originals de Ramon Llull" (ORL), empresa editorial endegada a principis de segle per Miquel Obrador i Salvador Galmés. L'edició és a càrrec de la Comissió Editora del Patronat Ramon Llull i pren com a model els criteris de les edicions llatines de les "Raimundi Lulli Opera Omnia" (ROL) , de la Universitat de Freiburg.
Note: LLibres
Document: Ressenya
Subject: Edició de textos ; Prosa catalana ; Prosa religiosa ; Sermó ; Tractats ; Religió ; Teologia
Pons, Antoni Joan (Ed.) ; Gayà, Jordi (Ed.) ; Schib, Gret (Ed.) ; Llull, Ramon ; Domínguez Reboiras, Fernando (Ed.) ; Bonner, Anthony (Ed.)
Works: Ramon Llull. Llibre de virtuts e de pecats . Edició de Fernando Domínguez. Palma de Mallorca : Patronat Ramon Llull, 1990 (Nova Edició de les Obres de Ramon Llull, I)
Ramon Llull. Llibre del gentil i dels tres savis . A cura d'Antoni Bonner : Patronat Ramon Llull, 1993 (Nova Edició de les Obres de Ramon Llull, II)
Ramon Llull. Llibre dels articles de la fe . Llibre què deu hom creure de Déu. Llibre contra Anticrist. A cura d'Antoni Joan Pons, Jordi Gayà i Gret Schib : Patronat Ramon Llull (Nova Edició de les Obres de Ramon Llull, III)
Published in: Serra d'Or. Barcelona, Any XXXX, Núm. 457 (1998, Gener), p. 75-76

The record appears in these collections:
Document type > Reviews

 Record created 2009-11-30, last modified 2016-11-23   Favorit i Compartir