La Nit del retrobament / Miquel Payeras
Payeras, Miquel

Abstract: La Nit de la Cultura ha homenatjat el director i actor de teatre Xesc Forteza. Pel que fa als premis, Ponç Pons ha guanyat el premi Guillem Cifre de Colonya per l'obra 'Entre el cel i la terra' i Antoni Ferrando i Miquel Nicolàs el Sanchis Guarner per 'Panorama d'història de la llengua'. Els sis premis que dóna l'OCB han estat per Jaume Pomar per l'obra 'La raó i el meu dret. Biografia de Llorenç Villalonga'; l'historiador David Ginard i Ferón; el també historiador Andreu Murillo; el professor Joan Lacomba; l'editorial Moll; el grup de música Uc i l'Institut Joan Lluís Vives.
Contents: Inclou fotografies
Note: Cultura
Document: Reportatge
Subject: Actes culturals ; Cultura catalana ; Homenatges ; Directors de teatre ; Actors ; Teatre català ; Premis ; Premis literaris
Nicolàs, Miquel ; Pomar, Jaume ; Ginard i Féron, David ; Murillo, Andreu ; Lacomba, Joan A. ; Forteza, Xesc ; Pons, Ponç ; Ferrando Francés, Antoni ; Obra Cultural Balear ; Moll : editorial ; Institut Joan Lluís Vives ; Premis 31 de desembre (1995 : Palma de Mallorca) ; Nit de la Cultura (1995 : Palma de Mallorca) ; Premi Guillem Cifre de Colonya de narrativa infantil i juvenil (1995 : Palma de Mallorca) ; Premi Sanchis Guarner a la unitat de la llengua (1995 : Palma de Mallorca)
Published in: El Temps. València, Any XII, Núm. 602 (1996, 1 de gener), p. 90-93
 Record created 2009-11-30, last modified 2016-11-23   Favorit i Compartir