Armats d'un tarannà positiu / [recurs electrònic] Joan Martori
Martori, Joan (Col·lectiu Pere Quart)

Date: 2019
Abstract: Es tracta de l'edició de les actes del tercer simposi sobre l'ensenyament de la llengua i la literatura catalanes a la secundària i a la universitat organitzat pel Departament de Filologia Catalana de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb la col·laboració de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), la Societat Catalana de Llengua i Literatura, l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB i el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, que se celebrà a l'IEC el 26 d'abril de 2017.
Document: Ressenya
Subject: Acta ; Col·loquis ; Taules rodones ; Ensenyament ; Literatura catalana ; Humanitats ; Instituts ; Universitats
Casals, Daniel (Ed.) ; Foguet i Boreu, Francesc (Ed.) ; Departament de Filologia Catalana. Universitat Autònoma de Barcelona ; Universitat Autònoma de Barcelona ; Secció Filològica. Institut d'Estudis Catalans : IEC ; Institut d'Estudis Catalans : IEC ; Col·lectiu Pere Quart : grup ; Simposi sobre l'Ensenyament de la Llengua i la Literatura Catalanes a la Secundària i a la Universitat (3r : 2017 : Barcelona)
Works: Afer d'estat: la llengua i la literatura catalanes a la secundària i a la universitat . Edició a cura de Daniel Casals i Francesc Foguet. Barcelona : Institut d'Estudis Catalans. Societat Catalana de Llengua i Literatura : Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018 (Treballs de la Societat Catalana de Llengua i Literatura, 15)
Published in: Blog de l'Escola de Llibreria, 29 abril 2019 (Altres treballs)

The record appears in these collections:
Document type > Reviews

 Record created 2020-05-21, last modified 2020-05-29   Favorit i Compartir