Bibliografia seleccionada i comentada sobre llengua i joventut / Elena Heidepriem
Heidepriem, Elena

Date: 2009
Abstract: Del resum de l'article: "La selecció d'obres que es presenten permet al lector conèixer el món juvenil català des de dues perspectives diferents i complementàries. D'una banda es presenten obres de caire general sobre la joventut actual i les temàtiques que afecten aquest sector de població, com també dades sociolingüístiques generals per a tot el territori i tota la població, de la qual la joventut n'és un segment. D'altra banda estudis específics, bàsicament tesis doctorals, donen a conèixer qüestions concretes sobre aspectes lingüístics, opinions, actituds lingüístiques i usos en diferents àmbits referides a grups de joves determinats en zones concretes del territori de parla catalana. Finalment s'ofereixen les perspectives de futur que albiren els especialistes tractats per a la llengua catalana".
Note: Inclou bibliografia (p. 220-223)
Document: Comentari ; Bibliografia
Subject: Estudi ; Actituds lingüístiques ; Multilingüisme ; Sociolingüística ; Demolingüística ; Etnolingüística ; Joves ; Català
Published in: Zeitschrift für Katalanistik, Núm. 22 (2009), p. 203-223 (Monogràfic: "Llengua i joves als Països Catalans")

The record appears in these collections:
Document type > Bibliographies
Document type > Commentaries

 Record created 2019-05-28, last modified 2019-07-16   Favorit i Compartir