Resultados globales: 176 registros encontrados en 0.01 segundos.
Traces. Catálogo, Encontrados 176 registros
Traces. Catálogo Encontrados 176 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
Una visió de la cuina / Febrés, Xavier
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició celebra anualment un homenatge a algun destacat personatge que d'una manera o altra ha deixat la seva empremta en la cuina del país. Enguany, que l'Acadèmia fa trenta anys, l'escollit ha estat l'escriptor Josep Pla.
2019
La Vanguardia. Culturas, Núm. 904 (9 novembre 2019), p. 20-23 (Mirades)
4 documentos
2.
Arròs negre / Cuyàs, Manuel
2019
Avui, 17 setembre 2019, p. 2 (Punt de vista. Vuits i nous)  
3.
La litúrgia de la taula: saber estar i saber menjar / Fàbrega, Jaume
Francesc Eiximenis, nascut a Girona i esdevingut conseller de la ciutat de València, és el gastrònom més important de l'Edat Mitjana i va redactar el manual, 'Com usar bé de beure e menjar', únic a Europa.
2019
El Temps, Núm. 1834 (6 agost 2019), p. 54-56 (Mirador. Rituals del menjar)
   
4.
Gastronomia i esports: 13 llibres recomanats per Sant Jordi 2019 / El Periódico de Catalunya
L'autor fa una selecció dels llibres més recomanats de gastronomia i esports a propòsit de la Diada de Sant Jordi.
2019
El Periódico de Catalunya, 23 abril 2019, p. 23 (Icult. Especial Sant Jordi 2019)
   
5.
Josep Piera: memòria literària i de l'arròs / Aliaga, Xavier
De l'article: "Josep Piera, un dels grans referents literaris en llengua catalana, prepara un nou llibre de memòries que se centrarà en el període cabdal dels inicis de la dècada de 1970, quan la seua generació va irrompre en la literatura catalana. [...]
2018
El Temps, Núm. 1800 (11 desembre 2018), p. 37-42 (Mirador. Literatura i gastronomia)  
6.
La cuina catalana a l'edat mitjana: del 'Sent Soví al Llibre del coc' de mestre Robert / Santanach i Suñol, Joan
Santanach remarca la fama i difusió que tenien els receptaris catalans entre el segle XII i el Renaixement, apunta la iniciativa editorial de Barcino per editar-los i compara elements dels diversos manuscrits i impresos conservats. [...]
2018
Caràcters. Segona època, Núm. 84 (Estiu 2018), p. 31
   
7.
La cuina a la Catalunya medieval / Estrada, Roger
2018
Ara. Play, núm. 111 (5 octubre 2018), p. 10
   
8.
Oda monogràfica a l'arròs / Garí, Joan
2018
Ara. Ara llegim, 29 setembre 2018, p. 48  
9.
"Catalunya i Espanya han de saber compartir la paella" / Suleng, Kristin
2018
El País. Quadern, Núm. 1734 (5 juliol 2018), p. 8 (Entrevista)  
10.
Una poliantea fastuosa de sabors / Garí, Joan
De l'article: "Si hi ha un tema polèmic, en la gastronomia tradicional valenciana, és el de la paella. S’han vessat rius de tinta en defensa d’aquesta o d’aquella altra recepta que si pèsols sí o no, que si peix o carn, que si a la manera valenciana o a la manera alacantina. [...]
2018
Levante. Posdata, Núm. 1038 (9 juny 2018), p. 4
   

Traces. Catálogo : Encontrados 176 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.
¿No ha encontrado lo que estaba buscando? Intente su búsqueda en:
Gastronomia en Amazon
Gastronomia en Google Books
Gastronomia en Google Scholar
Gastronomia en Google Web
Gastronomia en INSPIRE
Gastronomia en NEBIS
Gastronomia en Scirus