Resultados globales: 19 registros encontrados en 0.01 segundos.
Traces. Catálogo, Encontrados 19 registros
Traces. Catálogo Encontrados 19 registros  1 - 10siguiente  ir al registro:
1.
Josep Pla, el que ha menjat i el que ha escrit / Fàbrega, Jaume
A propòsit de Josep Pla, el màxim referent de la gastrografia en català i fins i tot europea, l'autor comenta la seva obra 'El que hem menjat'.
2020
Revista de Girona, Núm. 318 (gener-febrer 2020), p. 60-61 (Les coses delitables)  
2.
Una visió de la cuina / Febrés, Xavier
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició celebra anualment un homenatge a algun destacat personatge que d'una manera o altra ha deixat la seva empremta en la cuina del país. Enguany, que l'Acadèmia fa trenta anys, l'escollit ha estat l'escriptor Josep Pla.
2019
La Vanguardia. Culturas, Núm. 904 (9 novembre 2019), p. 20-23 (Mirades)
4 documentos
3.
Cuina, teatre i modernitat: Barcelona, 1888-1919 / Saumell, Eva ; Foguet i Boreu, Francesc (Direcció de tesi) ; Departament de Filologia Catalana. Universitat Autònoma de Barcelona ; Universitat Autònoma de Barcelona
Abstract de l'autora: "La Barcelona del tombant del segle XIX al XX era una ciutat que creixia emmirallant-se en les altres capitals europees. El desig d'esdevenir el model de metròpolis moderna de la burgesia va suposar una transformació urbana i industrial que afectà, sobretot, les classes populars. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
2 documentos
4.
Josep Pla, gastrònom / Fuster, Francisco
Sobre el pensament gastronòmic planià i la presència de la cuina en les seves obres.
2014
L'Espill, Núm. 46 (Primavera 2014), p. 42-48
2 documentos
5.
Escriure és cuinar / Domínguez, Martí
2015
Levante. Posdata, Núm. 918 (23 gener 2016), p. 3 (Espurnes)
   
6.
Autoretrat amb aliments / Pla, Xavier
2015
El Temps, Núm. 1646 (29 desembre 2015), p. 74 (La Galeria. Literatura)  
7.
Descontrol entre fogons / Moret, Xavier
2014
El Periódico de Catalunya. Icult. Llibres, 29 octubre 2014, p. 64
   
8.
[Cuina literària] / Sobrer, Josep Miquel
En aquesta secció Josep Miquel Sobrer explica una recepta de cuina imitant l'estil literari de diferents escriptors catalans.
2013
El Punt Avui. Cultura, 27 de setembre 2013-27 de juny 2014 (Cuina literària)  
9.
Coquesses de l'escenari / Saumell, Eva
Sobre la recent tendència d'introduir la cuina com a element important en el teatre, fenomen batejat amb el nom de gastrodramatúrgia. Saumell comenta algunes obres que entren dins d'aquest grup i assenyala el fet que, malgrat que a les cuines més famoses i modernes comanden els homes, a l'escenari les dones són les cuineres i esmenta alguns dels motius amb què es podria explicar aquest fet.
2013
Dona i teatre al segle XXI. IV Jornades de debat sobre el repertori teatral català, Lleida : Punctum, 2013 (p. 161-164)
   
10.
Teoria i pràctica del pa amb tomata / Llorens, Jordi C.
2013
Ara, 4 octubre 2013, p. 33 (Cultura)
   

Traces. Catálogo : Encontrados 19 registros   1 - 10siguiente  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.
¿No ha encontrado lo que estaba buscando? Intente su búsqueda en:
Cuina=Motiu literari en Amazon
Cuina=Motiu literari en Google Books
Cuina=Motiu literari en Google Scholar
Cuina=Motiu literari en Google Web
Cuina=Motiu literari en INSPIRE
Cuina=Motiu literari en NEBIS
Cuina=Motiu literari en Scirus