Traces : base de datos de lengua y literatura catalanas Encontrados 30 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
1.
Poetes que mengen: Narcís Comadira / Fàbrega, Jaume
2020
Revista de Girona, Núm. 319 (març-abril 2020), p. 46-47 (Les coses delitables)  
2.
Josep Pla, el que ha menjat i el que ha escrit / Fàbrega, Jaume
A propòsit de Josep Pla, el màxim referent de la gastrografia en català i fins i tot europea, l'autor comenta la seva obra 'El que hem menjat'.
2020
Revista de Girona, Núm. 318 (gener-febrer 2020), p. 60-61 (Les coses delitables)  
3.
Menjant amb Francesc Eiximenis / Fàbrega, Jaume
A propòsit de 'Com usar bé de beure e menjar' de Francesc Eiximenis com el primer manual gastronòmic europeu.
2019
Revista de Girona, Núm. 317 (novembre-desembre 2019), p. 60-61 (Les coses delitables)  
4.
La litúrgia de la taula: saber estar i saber menjar / Fàbrega, Jaume
Francesc Eiximenis, nascut a Girona i esdevingut conseller de la ciutat de València, és el gastrònom més important de l'Edat Mitjana i va redactar el manual, 'Com usar bé de beure e menjar', únic a Europa.
2019
El Temps, Núm. 1834 (6 agost 2019), p. 54-56 (Mirador. Rituals del menjar)  
5.
Dieta i sexe / Fàbrega, Jaume
L'article cita alguns clàssics i documents medievals que reflecteixen l'interès existent a l'època per la relació entre dietètica i sexualitat.
2015
El Temps, Núm. 1612 (5 maig 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)
2 documentos
6.
'Estellés, de mà en mà' / Fàbrega, Jaume
Notícia sobre l'edició de l'antologia 'Estellés, de mà en mà', "que reprodueix l'espectacle amb poemes de Vicent Andrés Estellés muntat per Francesc Anyó, actor, i Borja Penalba, compositor i músic".
2015
El Temps, Núm. 1609 (14 abril 2015), p. 81 (Gastronomia. Milfulls)  
7.
Begudes / Fàbrega, Jaume
L'article recull una selecció de noms de diverses begudes no alcohòliques i gelades: "lletovari", "llet gelada", "llet a la mallorquina", "llet preparada, "llet merengada" i "sorbet".
2015
El Temps, Núm. 1607 (31 març 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)
2 documentos
8.
Versos de bolets i herbes / Fàbrega, Jaume
2015
El Temps, Núm. 1599 (3 febrer 2015), p. 81 (Gastronomia. Milfulls)
   
9.
La cigala "reial" / Fàbrega, Jaume
2015
El Temps, Núm. 1599 (3 febrer 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)
2 documentos
10.
Un producte nou, un nom nou / Fàbrega, Jaume
Sobre l'origen i variants de "xocolata" ("xicolata", "xacolata" i "xocolate") i "gall dindi" ("indiot", "endiot", "pioc", "titot" i "polit").
2015
El Temps, Núm. 1598 (27 gener 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)
https://projectetraces.uab.cat/tracesbd/temps/2015/temps_a2015m1d27n1598p81.pdf  

Traces : base de datos de lengua y literatura catalanas : Encontrados 30 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
Vea también: autores con nombres similares
30 Fàbrega, Jaume
1 Fàbrega, Jordi
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.
¿No ha encontrado lo que estaba buscando? Intente su búsqueda en:
Fàbrega, Jaume en Amazon
Fàbrega, Jaume en Google Books
Fàbrega, Jaume en Google Scholar
Fàbrega, Jaume en Google Web
Fàbrega, Jaume en INSPIRE
Fàbrega, Jaume en NEBIS
Fàbrega, Jaume en Scirus