Traces : base de datos de lengua y literatura catalanas Encontrados 5 registros  La búsqueda tardó 0.00 segundos. 
1.
Algunes gotes d'aigua en el desert de la història de la premsa catalana / Fabre, Jaume
Sobre el migrat panorama dels estudis de premsa catalana, especialment el que prové de l'àmbit universitari, i breu comentari sobre alguns títols recents que permeten veure els clarosbcurs de la producció històrica sobre periodisme i la vinculació acadèmica dels seus autors.
2011
Serra d'Or, Núm. 622 (Octubre 2011), p. 41-42 (Fets i opinions. Premsa)
   
2.
Premsa edulcorant / Santacana, Carles
2011
El País. Quadern, Núm. 1395 (28 Abril 2011), p. 4 (Crítiques. Llibres)  
3.
La victòria republicana / Andreu, Marc
En el llibre 'República! Cartells i cartellistes (1931-1939)', Rafael Aracil i Antoni Segura compilen textos de Josep Termes, Oriol Bohigas, Enric Satué i Julià Guillamon.
2006
El Periódico de Catalunya. Llibres. Barcelona (2006, 6 de juliol), p. 9 (Tema de portada)
   
4.
[Tria de novetats] / L'Avenç
El llibre de Georges Hyvernaud es va publicar per primera vegada en francès l'any 1949.
2004
L'Avenç. Barcelona, núm. 297 (2004, Desembre), p. 62-63
   
5.
Rafael Aracil, del pavelló de la República al Bulli / Sardà, Zeneida
Entrevista a Rafael Aracil, director del Centre d'Estudis Històrics Internacionals (CEHI). Entre diversos temes relacionats amb aquest centre i amb la gastronomia, Aracil parla de la constitució del premi Sent Soví, de literatura gastronòmica.
2000
Serra d'Or. Barcelona, núm. 492 (2000, Desembre), p. 32, 34, 36, 38-39 i 41 (Fets i opinions. Monogràfic: La nova cuina catalana)
   

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.
¿No ha encontrado lo que estaba buscando? Intente su búsqueda en:
Aracil, Rafael en Amazon
Aracil, Rafael en Google Books
Aracil, Rafael en Google Scholar
Aracil, Rafael en Google Web
Aracil, Rafael en INSPIRE
Aracil, Rafael en NEBIS
Aracil, Rafael en Scirus