Results overview: Found 9 records in 0.03 seconds.
Traces. Catalogue, 9 records found
Traces. Catalogue 9 records found  
1.
[Works reviewed] / Izquierdo, Oriol (1963-)
Comentaris a l'entorn d'algunes obres d'Emili Teixidor.
2011
Catalan Writing. Who's Who, Núm. 10 (Novembre 2011), p. [2] (Works reviewed)  
2.
[Works reviewed] / Catalan Writing
Comentaris a l'entorn d'algunes obres de Biel Mesquida.
2010
Catalan Writing. Who's Who, Núm. 9 (Novembre 2010), p. [2] (Works reviewed)  
3.
[Works reviewed] / Catalan Writing
Comentaris a l'entorn d'algunes de les obres més importants de Feliu Formosa.
2010
Catalan Writing. Who's Who, Núm. 8 (Juny 2010), p. [2] (Works reviewed)  
4.
[Works reviewed] / Catalan Writing
Comentaris a l'entorn de les obres més importants de Joan Francesc Mira.
2009
Catalan Writing. Who's Who, Núm. 7 (Novembre 2009), p. [2] (Works reviewed)  
5.
[Works reviewed] / Catalan Writing
Repàs de cites de premsa i de revistes especialitzades de països diversos sobre les obres més significatives de Maria Barbal.
2009
Catalan Writing. Who's Who, Núm. 6 (juny 2009), p. 2 (Works reviewed)  
6.
[Works reviewed] / Catalan Writing
Repàs de cites de premsa i de revistes especialitzades sobre les obres més significatives de Carme Riera.
2008
Catalan Writing. Who's Who, Núm. 5 (novembre 2008), p. 2 (Works reviewed)  
7.
[Works reviewed] / Catalan Writing
Repàs de cites de premsa i de revistes especialitzades de països diversos sobre les obres més significatives de Jaume Cabré.
2008
Catalan Writing. Who's Who, Núm. 3 (març 2008), p. 2 (Works reviewed)  
8.
[Works reviewed] / Gallén, Enric
Repàs de cites de premsa i de revistes especialitzades sobre les obres més significatives de Josep Maria Benet i Jornet.
2007
Catalan Writing. Who's Who, Núm. 2 (novembre 2007), p. 2 (Works reviewed)  
9.
[Works reviewed] / Coll, G.
Repàs de cites de premsa i de revistes especialitzades sobre les obres més significatives de Quim Monzó.
2007
Catalan Writing. Who's Who, Núm. 1 (Hivern 2007), p. 2 (Works reviewed)  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.
Haven't found what you were looking for? Try your search on other servers:
[Works reviewed] in Amazon
[Works reviewed] in Google Books
[Works reviewed] in Google Scholar
[Works reviewed] in Google Web
[Works reviewed] in INSPIRE
[Works reviewed] in NEBIS
[Works reviewed] in Scirus