1.
|
|
Josep Piera: memòria literària i de l'arròs
/
Aliaga, Xavier
De l'article: "Josep Piera, un dels grans referents literaris en llengua catalana, prepara un nou llibre de memòries que se centrarà en el període cabdal dels inicis de la dècada de 1970, quan la seua generació va irrompre en la literatura catalana. [...]
2018
El Temps, Núm. 1800 (11 desembre 2018), p. 37-42 (Mirador. Literatura i gastronomia)
2 documents
|
|
2.
|
|
3.
|
|
4.
|
|
5.
|
Una poliantea fastuosa de sabors
/
Garí, Joan
De l'article: "Si hi ha un tema polèmic, en la gastronomia tradicional valenciana, és el de la paella. S'han vessat rius de tinta en defensa d'aquesta o d'aquella altra recepta que si pèsols sí o no, que si peix o carn, que si a la manera valenciana o a la manera alacantina. [...]
2018
Levante. Posdata, Núm. 1038 (9 juny 2018), p. 4
|
|
6.
|
|
Paella, metàfora global
/
Guillamon, Julià
L'obra ressenyada ofereix "un recorregut exhaustiu per la història i la literatura de la paella valenciana de la mà del poeta Josep Piera: del Gènesi a Paul Bocuse, del menjar blanc medieval a l'emoji de paella i la marca registrada".
2018
La Vanguardia. Culturas, Núm. 830 (26 maig 2018), p. 14 (Llibres. Història)
|
|