1.
|
|
2.
|
|
3.
|
Jaume I i l'expansió d'una cuina nacional
/
Fàbrega, Jaume
Jaume Fàbrega repassa l'evolució de la gastronomia en la literatura catalana ja que, segons afirma, "Catalunya esdevé el primer país europeu a posseir literatura gastronòmica".
2008
El Temps. València, núm. 1.264 (2008, 2 de setembre), p. 45-49 (Societat. Gastronomia)
|
|
4.
|
Rics i pobres
/
Fàbrega, Jaume
Jaume Fàbrega recorre a l'obra de Francesc Eiximenis i de Joanot Martorell per a immiscir-se en la relació entre els menjars i les classes socials.
2007
Serra d'Or. Barcelona, núm. 569 (2007, Maig), p. 32-33 (Fets i opinions. Les coses delitables)
|
|
5.
|
|
6.
|
|
7.
|
|