Resultats globals: 17 registres trobats en 0.01 segons.
Traces. Catàleg, 17 registres trobats
Traces. Catàleg 17 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
Cuina, teatre i modernitat: Barcelona, 1888-1919 / Saumell, Eva ; Foguet i Boreu, Francesc (Direcció de tesi) ; Departament de Filologia Catalana. Universitat Autònoma de Barcelona ; Universitat Autònoma de Barcelona
Abstract de l'autora: "La Barcelona del tombant del segle XIX al XX era una ciutat que creixia emmirallant-se en les altres capitals europees. El desig d'esdevenir el model de metròpolis moderna de la burgesia va suposar una transformació urbana i industrial que afectà, sobretot, les classes populars. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
2 documents
2.
Josep Pla, gastrònom / Fuster, Francisco
Sobre el pensament gastronòmic planià i la presència de la cuina en les seves obres.
2014
L'Espill. Segona època, Núm. 46 (Primavera 2014), p. 42-48
2 documents
3.
Escriure és cuinar / Domínguez, Martí
2015
Levante. Posdata, Núm. 918 (23 gener 2016), p. 3 (Espurnes)
   
4.
Autoretrat amb aliments / Pla, Xavier
2015
El Temps, Núm. 1646 (29 desembre 2015), p. 74 (La Galeria. Literatura)
   
5.
Descontrol entre fogons / Moret, Xavier
2014
El Periódico de Catalunya. Icult. Llibres, 29 octubre 2014, p. 64
   
6.
[Cuina literària] / Sobrer, Josep Miquel
En aquesta secció Josep Miquel Sobrer explica una recepta de cuina imitant l'estil literari de diferents escriptors catalans.
2013
Avui Cultura, 27 de setembre 2013-27 de juny 2014 (Cuina literària)  
7.
Coquesses de l'escenari / Saumell, Eva
Sobre la recent tendència d’introduir la cuina com a element important en el teatre, fenomen batejat amb el nom de gastrodramatúrgia. Saumell comenta algunes obres que entren dins d’aquest grup i assenyala el fet que, malgrat que a les cuines més famoses i modernes comanden els homes, a l’escenari les dones són les cuineres i esmenta alguns dels motius amb què es podria explicar aquest fet.
Dona i teatre al segle XXI. IV Jornades de debat sobre el repertori teatral català, Lleida : Punctum, 2013 (p. 161-164)
   
8.
Teoria i pràctica del pa amb tomata / Llorens, Jordi C.
2013
Ara, 4 octubre 2013, p. 33 (Cultura)
   
9.
La cuina com a primer tast / Camps, Jordi
L'obra citada, dirigida per Joan Ollé, porta a l'escenari grans personalitats relacionades amb el món de la gastronomia. Amb aquest espectacle s'enceta el Festival Temporada Alta d'enguany.
2013
Avui Cultura, 27 setembre 2013, p. 19 (Teatre)  
10.
Ada Parellada / Segura, Cristian
Conté declaracions d'Ada Parellada.
2012
Ara. Ara llegim, 29 setembre 2012, p. 42 (El secret de...)  

Traces. Catàleg : 17 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.
No heu trobat el que estaveu cercant? Proveu la vostra cerca a:
Cuina=Motiu literari dins Amazon
Cuina=Motiu literari dins Google Books
Cuina=Motiu literari dins Google Scholar
Cuina=Motiu literari dins Google Web
Cuina=Motiu literari dins INSPIRE
Cuina=Motiu literari dins NEBIS
Cuina=Motiu literari dins Scirus