Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Traces. Catàleg, 2 registres trobats
Traces. Catàleg 2 registres trobats  
1.
Una visió de la cuina / Febrés, Xavier
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició celebra anualment un homenatge a algun destacat personatge que d'una manera o altra ha deixat la seva empremta en la cuina del país. Enguany, que l'Acadèmia fa trenta anys, l'escollit ha estat l'escriptor Josep Pla.
2019
La Vanguardia. Culturas, Núm. 904 (9 novembre 2019), p. 20-23 (Mirades)
4 documents
2.
Nèstor Luján: la cuina com a cultura / Guillamon, Julià
"Amb motiu de l'homenatge que li ret l'Acadèmia Catalana de Gastronomia, als vint anys de la mort de Nèstor Luján (1922-1995), recordem l'escriptor i periodista a través dels seus llibres que són també història del país".
2016
La Vanguardia. Culturas, Núm. 750 (5 novembre 2016), p. 20-23 (Mirades)
4 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.
No heu trobat el que estaveu cercant? Proveu la vostra cerca a:
Acadèmia Catalana de Gastronomia dins Amazon
Acadèmia Catalana de Gastronomia dins Google Books
Acadèmia Catalana de Gastronomia dins Google Scholar
Acadèmia Catalana de Gastronomia dins Google Web
Acadèmia Catalana de Gastronomia dins INSPIRE
Acadèmia Catalana de Gastronomia dins NEBIS
Acadèmia Catalana de Gastronomia dins Scirus