Resultats globals: 25 registres trobats en 0.01 segons.
Referències, 1 registres trobats
Traces. Catàleg, 24 registres trobats
Referències 1 registres trobats  
1.
Ausa: Publicació del Patronat d'Estudis Ausonencs / Ausa ; Patronat d'Estudis Ausonencs
Vic : Patronat d'Estudis Ausonencs, 1952-
UAB. Humanitats
Ausa  

Traces. Catàleg 24 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
Memòria 2018 del Patronat d'Estudis Osonencs / Ausa
Recull de les activitats culturals organitzades pel Patronat d'Estudis Osonencs al llarg del 2018.
2018
Ausa, Núm. 181-182 (2018), p. 951-961  
2.
Bibliografia d'Osona 2018 / Ausa
Relació de totes les activitats editorials i culturals de la comarca d'Osona al llarg del 2018.
2018
Ausa, Vol. 28 Núm. 181-182 (2018), p. 901-928  
3.
Memòria del Patronat d'Estudis Osonencs / Ausa
Recull de les activitats culturals organitzades pel Patronat d'Estudis Osonencs al llarg del 2017.
2017
Ausa, Vol. 28 Núm. 180 (2017), p. 611-619  
4.
Bibliografia d'Osona 2017 / Ausa
Relació de totes les activitats editorials i culturals de la comarca d'Osona al llarg del 2017.
2017
Ausa, Vol. 28 Núm. 180 (2017), p. 569-594  
5.
Sumari final de volum / Ausa
Índex que recull la paginació de tots els articles publicats al volum 25: números 167 (2011), 168 (2011), 169 (2012) i 170 (2012).
2012
Ausa, Vol. 25, Núm. 170 (2012), p. 1051-1055  
6.
In memoriam Josep Espona i Bayés (1927-2011) i Modest Reixach i Pla (1931-2011) / Ausa
Necrologia de dos presidents del Patronat d'Estudis Osonencs. Josep Espona i Bayés, advocat, i Modest Reixach i Pla, sociolingüista.
2011
Ausa, Vol. 25, Núm. 168 (2011), p. 489-491  
7.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1967
Ausa, Vol. V, Núm. 56-57 ( 1967), p. 378-386  
8.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1968
Ausa, Vol. VI, Núm. 60-61 ( 1968), p. 87-88  
9.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1969
Ausa, Vol. VI, Núm. 62 ( 1969), p. 125-128  
10.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1970
Ausa, Vol. VI, Núm. 66-67 ( 1970), p. 264  

Traces. Catàleg : 24 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.
No heu trobat el que estaveu cercant? Proveu la vostra cerca a:
Ausa dins Amazon
Ausa dins Google Books
Ausa dins Google Scholar
Ausa dins Google Web
Ausa dins INSPIRE
Ausa dins NEBIS
Ausa dins Scirus