Resultats globals: 21 registres trobats en 0.01 segons.
Referències, 1 registres trobats
Traces. Catàleg, 20 registres trobats
Referències 1 registres trobats  
1.
Ausa: Publicació del Patronat d'Estudis Ausonencs / Ausa ; Patronat d'Estudis Ausonencs
Vic : Patronat d'Estudis Ausonencs, 1952-
UAB. Humanitats
Ausa  

Traces. Catàleg 20 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
Sumari final de volum / Ausa
Índex que recull la paginació de tots els articles publicats al volum 25: números 167 (2011), 168 (2011), 169 (2012) i 170 (2012).
2012
Ausa, Vol. 25, Núm. 170 (2012), p. 1051-1055  
2.
In memoriam Josep Espona i Bayés (1927-2011) i Modest Reixach i Pla (1931-2011) / Ausa
Necrologia de dos presidents del Patronat d'Estudis Osonencs. Josep Espona i Bayés, advocat, i Modest Reixach i Pla, sociolingüista.
2011
Ausa, Vol. 25, Núm. 168 (2011), p. 489-491  
3.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1967
Ausa, Vol. V, Núm. 56-57 ( 1967), p. 378-386  
4.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1968
Ausa, Vol. VI, Núm. 60-61 ( 1968), p. 87-88  
5.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1969
Ausa, Vol. VI, Núm. 62 ( 1969), p. 125-128  
6.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1970
Ausa, Vol. VI, Núm. 66-67 ( 1970), p. 264  
7.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1971
Ausa, Vol. VI, Núm. 68 ( 1971), p. 298-300  
8.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1971
Ausa, Vol. VI, Núm. 69-70 ( 1971), p. 348-351  
9.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1974
Ausa, Vol. VII, Núm. 77 ( 1974), p. 255-256  
10.
Bibliografia / Ausa
Bibliografia sobre la producció editorial d'Osona i sobre llibres d'autor osonenc.
1972
Ausa, Vol. VII, Núm. 73 ( 1972), p. 91-92  

Traces. Catàleg : 20 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.
No heu trobat el que estaveu cercant? Proveu la vostra cerca a:
Ausa dins Amazon
Ausa dins Google Books
Ausa dins Google Scholar
Ausa dins Google Web
Ausa dins INSPIRE
Ausa dins NEBIS
Ausa dins Scirus