21.
|
|
22.
|
|
23.
|
|
24.
|
|
25.
|
Literatura gastronòmica: d'Eiximenis a Pla
/
Fàbrega, Jaume
Després de definir sumàriament les característiques necessàries per a un periodisme gastronòmic de qualitat, Jaume Fàbrega esmenta els grans conreadors de la literatura gastronòmica. Dóna una improtància especial a Nèstor Luján, el primer, a la Penísula Ibèrica, que va "parlar de gastronomia amb un sentit culte i cosmopolita", i a Xavier Domingo.
2006
Serra d'Or. Barcelona, núm. 556 (2006, Abril), p. 29-30 (Fets i opinions. Les coses delitables)
|
|
26.
|
|
27.
|
|
28.
|
|
29.
|
|
30.
|
[Tria de novetats]
/
L'Avenç
El llibre de Georges Hyvernaud es va publicar per primera vegada en francès l'any 1949.
2004
L'Avenç. Barcelona, núm. 297 (2004, Desembre), p. 62-63
|
|