21.
|
|
22.
|
|
23.
|
|
24.
|
|
25.
|
|
26.
|
|
27.
|
|
28.
|
Una poliantea fastuosa de sabors
/
Garí, Joan
De l'article: "Si hi ha un tema polèmic, en la gastronomia tradicional valenciana, és el de la paella. S'han vessat rius de tinta en defensa d'aquesta o d'aquella altra recepta que si pèsols sí o no, que si peix o carn, que si a la manera valenciana o a la manera alacantina. [...]
2018
Levante. Posdata, Núm. 1038 (9 juny 2018), p. 4
|
|
29.
|
|
Paella, metàfora global
/
Guillamon, Julià
L'obra ressenyada ofereix "un recorregut exhaustiu per la història i la literatura de la paella valenciana de la mà del poeta Josep Piera: del Gènesi a Paul Bocuse, del menjar blanc medieval a l'emoji de paella i la marca registrada".
2018
La Vanguardia. Culturas, Núm. 830 (26 maig 2018), p. 14 (Llibres. Història)
|
|
30.
|
|