Traces. Catàleg

Traces. Catàleg 193 registres trobats  inicianterior177 - 186següent  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
177.
Un Receptari de cuina mallorquí del segle XVIII / Miralles i Montserrat, Joan ; Col·loqui Internacional de Llengua i Literatura Catalanes (8è : 1988 : Tolosa de Llenguadoc)
1989
Actes del Vuitè Col·loqui Internacional de Llengua i Literatura Catalanes, vol. II, Barcelona : Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1989 (p. 135-148)
   
178.
Taules parades al llibre de Tirant / Grilli, Giuseppe ; Gavagnin, Gabriella (Trad.) ; Martínez-Gil, Víctor (Trad.)
1992
Miscel·lània Joan Fuster, V, Barcelona : Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1992 (p. 79-93)
   
179.
Receptes medievals del Ms. h-ij-13 de la Biblioteca del Reial Monestir de San Lorenzo de El Escorial / Gascón Uris, Sergi (Ed.)
1992
Miscel·lània Joan Fuster, V, Barcelona : Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1992 (p. 41-44)

Edició de tres receptes de cuina
   

180.
Joan Perucho: "L'art modern s'origina en la paraula" / Alzamora, Sebastià
Especial atenció al seu últim poemari 'Inscripcions, làpides, esteles'.
1994
El Mirall. Palma de Mallorca, Any VIII, Núm. 66 (1994, Gener-febrer), p. 49-52 (Entrevista)
   
181.
'Degustació' / Vilà i Folch, Joaquim
1992
Serra d'Or. Barcelona, Any XXXIV, Núm. 394 (1992, Octubre), p. 71-72 (Notes de teatre. Les estrenes)  
182.
Lèxic de restaurants ; 4 ed. / Aymà Aubeyzon, Josep M. ; Planas, Montserrat ; Torrents, Ramon ; Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya ; Generalitat de Catalunya
Aproximadament 1500 termes en castellà amb equivalències en català. Dividit en: plats més freqüents, termes gastronòmics, expressions culinàries i indicacions i comunicacions.
Barcelona : Generalitat de Catalunya, 1994

Inclou indicacions sobre la redacció d'una carta d'un restaurant.
   

183.
Lèxic de menjars xinesos ; 2a ed. / Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya ; Generalitat de Catalunya
113 entrades en català amb equivalències en castellà, anglès i xinès.
Barcelona : Generalitat de Catalunya, 1993

Inclou índex de termes en castellà
   

184.
Diccionari dels aliments / Alvarez i Nolla, Joaquim
Aproximadament 1100 termes en català amb definicions i il·lustracions.
Barcelona : Generalitat de Catalunya : Institut Català del Consum, 1993
   
185.
El Menjar a l''Espill o El llibre de les dones' de Jaume Roig : Gratant dins la literatura / Rotger i Vadell, Antònia ; Marcé i Recasens, Jaume
Les referències a la vida quotidiana en 'L'espill o llibre de les dones' permeten conèixer les tendències gastronòmiques de la segona meitat del segle XV, tema estretament relacionat amb la misogínia present en tota l'obra.
1991
El Mirall. Palma de Mallorca, Núm. 41 (1991, Gener), p. 33-34
   
186.
Leimgruber, Veronika / Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes
1983
Repertori de catalanòfils, 1, Barcelona : Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1983 (p. 134-135)
Repertori de catalanòfils, 3, Barcelona : Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1988 (p. 113)
   

Traces. Catàleg : 193 registres trobats   inicianterior177 - 186següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.
No heu trobat el que estaveu cercant? Proveu la vostra cerca a:
Gastronomia dins Amazon