Presència i absència de creadores escèniques dins del sistema teatral contemporani a Catalunya / Ricard Gàzquez
Gàzquez, Ricard (Universitat Autònoma de Barcelona)
Jornades de debat sobre el repertori teatral català (4s : 2012)

Data: 2013
Resum: A partir d'un questionari enviat a una vinetana de dones que treballen en el món del teatre, Ricard Gàzquez comenta a través de les respostes d'aquestes dones quina és la presència i incidència del gènere femení en el teatre i quina visió i concepció en tenen.
Nota: Inclou fragments de les respostes de les participants
Nota: Aquest article va ser presentat en el marc de les IV Jornades de debat sobre el repertori teatral català, celebrades a l'Auditori de l'Institut del Teatre el 9 de novembre del 2012 i organitzades pel Grup de Recerca en Arts Escèniques (GRAE) de la UAB.
Document: Estudi
Matèria: Teatre català ; Escriptors catalans ; Actrius ; Directors de teatre ; Dona ; Condició de la dona ; Feminisme ; Política ; Públic ; Política teatral ; Crítica feminista
Anglès, Mercè ; Güell, Anna ; Brncic, Constanza ; Legarda, Núria ; Levi, Simona ; López, Carol ; Moreno, Anabel ; Puyo, Magda ; Rius, Fina ; Roda, Txell ; Rosa, Sara ; Subirós, Carlota ; Tomàs, Raquel ; Tomic, Semolinika ; Urroz, Teresa ; Vilaró, Ada
Publicat a: Dona i teatre al segle XXI. IV Jornades de debat sobre el repertori teatral català, Lleida : Punctum, 2013 (p. 61-88)

El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Estudis

 Registre creat el 2013-10-30, darrera modificació el 2023-09-23



   Favorit i Compartir