L'ensenyament de la literatura catalana a Internet / Laia Climent (Universitat Jaume I)
Climent, Laia
Jornades de l'Institut d'Estudis Catalans: "La llengua i la literatura: història i actualitat" (3s : 2002 : Universitat Jaume I (Castelló))

Data: 2004
Resum: En primer lloc, l'autora fa unes consideracions generals sobre la implantació d'Internet en l'ensenyament. En segon lloc, reflexiona sobre les continguts curriculars que mostren la situació de la literatura catalana en el sistema educatiu. Finalment, valora tres pàgines web dedicades a l'ensenyament de la literatura catalana: la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (http://xtec. es), la del col·lectiu Magisteri Mag Poesia (http://www. mallorcaweb. com/magpoesia), i la del projecte, impulsat per Vicent Salvador, de presentació en xarxa de l'assignatura d'història de la llengua catalana impartida a la Universitat Jaume I.
Nota: Text llegit en les terceres jornades de l'IEC celebrades a la Universitat Jaume I el novembre i desembre de 2002, dins la sessió "Història i literatura"
Nota: Referències bibliogràfiques (p. 153-154)
Document: Comentari
Matèria: Ensenyament ; Literatura catalana ; Internet ; Pàgina web
Salvador, Vicent ; Magisteri Mag Poesia ; Universitat Jaume I
Publicat a: La llengua i la literatura: història i actualitat, Castelló de la Plana : Institut d'Estudis Catalans : Universitat Jaume I, 2004 (p. 147-154)

El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Comentaris

 Registre creat el 2009-11-30, darrera modificació el 2023-09-23



   Favorit i Compartir