El teatre català contemporani, l'esfera pública i la figura de l'autor: retalls de l'època de transició / Sharon G. Feldman (Universitat de Richmond)
Feldman, Sharon G.
Congrés "La projecció social de l'escriptor en la literatura catalana contemporània" (1r : 2005 : Bellaterra)

Date: 2007
Abstract: La comunicació tracta la relació entre el text dramàtic i la representació teatral en termes de politització. L'autora detecta una evident precarietat en la projecció de l'escriptor dramàtic, la problemàtica del concepte d'autoria en les creacions col·lectives i la no projecció de l'autor dramàtic en les representacions teatrals (que prioritza la figura del director teatral) i les reivindicacions que s'han fet a favor d'aquesta.
Note: Comunicació del Congrés "La projecció social de l'escriptor en la literatura catalana contemporània", celebrat a Bellaterra els dies 26, 27 i 28 d'octubre de 2005
Note: Inclou bibliografia
Document: Estudi
Subject: Direcció teatral ; Dramatúrgia ; Art dramàtic ; Teatre català
Benet i Jornet, Josep M. ; Sirera, Rodolf ; Els Joglars : companyia ; Festival d'Estiu de Barcelona Grec ; Lliure Gràcia : teatre
Published in: La projecció social de l'escriptor en la literatura catalana contemporània, Lleida : Punctum, 2007 (p. 563-572)

The record appears in these collections:
Document type > Studies

 Record created 2009-11-30, last modified 2023-09-23



   Favorit i Compartir