Mostrari de premis / Joan Portell Rifà
Portell Rifà, Joan

Data: 2007
Resum: L'autor confirma que la publicació de molts dels premis literaris juvenils s'esdevé per les festes de Nadal. En cita sis: 'Els fugitius d'Àticus 89', de Lluís Vilarrasa (premi Guillem Cifre de Colonya); 'On ets, Agnès?', de Guillem Rosselló (premi Ciutat de Badalona de narrativa juvenil); 'Un camí dins la boira', de Care Santos (premi Ramon Muntaner); 'Quan tot comença', de Pere Pons (premi Gran Angular); 'Nit de sang', de Santí Baró (finalista del premi Barcanova); el sisè, és el premi Anaya, guanyat per Fernando Marías. Joan Portell també comenta que aquest recull de títols premiats marquen les dues línies principals de literatura juvenil actual: la novel·la realista i la històrica.
Document: Comentari
Matèria: Premis literaris ; Literatura juvenil ; Novel·la catalana
Vilarrasa, Lluís ; Rosselló i Bujosa, Guillem ; Santos, Care ; Pons i Clar, Pere ; Baró i Raurell, Santi ; Premi Guillem Cifre de Colonya de narrativa infantil i juvenil (2006) ; Premi Ciutat de Badalona de narrativa juvenil (2006) ; Premi Ramon Muntaner de literatura juvenil (2006) ; Premi Gran Angular (2006) ; Premi Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil (2006)
Publicat a: El Periódico de Catalunya. Exit. Llibres. Barcelona, núm. 17 (2007, 25 de gener), p. 7 (La crítica. Juvenil)

El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Comentaris

 Registre creat el 2009-11-30, darrera modificació el 2023-09-23



   Favorit i Compartir