Diccionari de procediments culinaris / Juli Blanco González ; Francesc Papió Aznar ; Lluís Ignasi Vilà Miquel ; TERMCAT, Centre de Terminologia
Blanco González, Juli
Papió Aznar, Francesc
Vilà Miquel, Lluís Ignasi
TERMCAT, Centre de Terminologia

Publicación: Barcelona : TERMCAT, Centre de Terminologia, 2007
Resumen: Extret de la presentació: "Aquest diccionari recull prop de tres-cents termes relatius als procediments culinaris i a les accions que tenen lloc mentre es duen a terme, amb les denominacions i la definició en català i els equivalents en castellà, francès i anglès. Es tracta de la versió en línia del 'Diccionari de procediments culinaris', editat pel TERMCAT el 2005 i elaborat per Juli Blanco González, Francesc Papió Aznar i Lluís Ignasi Vilà Miquel, amb l'assessorament terminològic del TERMCAT".
Lengua: Text en català, equivalències en castellà, francès i anglès
Documento: Diccionari
Materia: Català ; Lèxic ; Terminologia ; Gastronomia




 Registro creado el 2020-03-25, última modificación el 2023-05-29



   Favorit i Compartir