Traces. Catàleg

Traces. Catàleg 106,411 registres trobats  anterior11 - 20següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
11.
Un calidoscopi poètic imprescindible / Obiols, Víctor
2017
Ara. Ara llegim, 13 maig 2017, p. 47  
12.
Jèssica Pujol tria Laynie Brown / Browne, Laynie ; Pujol, Jèssica
Jèssica Pujol tria i publica els poemes de Laynie Browne "Scorpyn ode" i "Departure".
2016
Caràcters. Segona època, Núm. 77 (Tardor 2016), p. 47

Inclou una breu comentari sobre Browne i la seva trajectòria com a poeta
   

13.
Esdeveniments / Mellinas, Héctor
2016
Caràcters. Segona època, Núm. 77 (Tardor 2016), p. 46
   
14.
Els plaers i les virtuts segons Guillem Frontera / Pons, Pere Antoni
2017
Ara. Ara llegim, 13 maig 2017, p. 46
   
15.
L'escriptura era a tot arreu / Veloy, Marià
2016
Caràcters. Segona època, Núm. 77 (Tardor 2016), p. 45
   
16.
La sostenible lleugeresa de l'aparença / Isern, Maria
2016
Caràcters. Segona època, Núm. 77 (Tardor 2016), p. 44
   
17.
La memòria involuntària: una font permanent de creativitat / Armengol Gimeno, Elisabet
El recull d'assaigs —centrat sobretot en textos literaris del XIX i del XX— proposa un exercici comparatiu a través del qual es pretén explicar en què consisteix la memòria involuntària i aprofundir en l'anàlisi de la recepció posterior que se'n va fer.
2016
Caràcters. Segona època, Núm. 77 (Tardor 2016), p. 38-39
   
18.
Una biografia per a Verdaguer / Coll Mariné, Jaume
2016
Caràcters. Segona època, Núm. 77 (Tardor 2016), p. 38
   
19.
Sobre Montserrat Roig i la dèria per escriviure / Francés, Maria Àngels
2016
Caràcters. Segona època, Núm. 77 (Tardor 2016), p. 37
   
20.
La protecció de l'occità a Catalunya / Sans Socasau, Jusèp Loís
Sobre la situació oficial i l'ús de la llengua occitana a la Vall d'Aran.
2017
Caràcters. Segona època, Núm. 77 (Tardor 2017), p. 36
   

Traces. Catàleg : 106,411 registres trobats   anterior11 - 20següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.