Cuina i literatura catalanes / Rafael Ansón
Ansón, Rafael

Fecha: 2017
Resumen: Sobre el tractament literari de la cuina catalana i la descripció que, al llarg de la història, n'han fet tan gastrònoms com escriptors.
Documento: Comentari
Materia: Prosa catalana ; Gastronomia ; Literatura catalana ; Catalunya
Nola, Robert de ; Leimgruber, Veronika (Ed.) ; Pla, Josep ; Luján, Néstor ; Perucho, Joan
Obras: Nola, Robert de. Llibre del Coch . [A cura de Veronika Leimgruber]. [Barcelona] : [Universitat de Barcelona] : [Curial], [1977]
Pla, Josep. El que hem menjat . [Barcelona] : [Destino], [1972]
Publicado en: La Vanguardia, 16 març 2017, p. 23 (Opinió) , ISSN 2014-1718




El registro aparece en las colecciones:
Tipo de documento > Comentarios

 Registro creado el 2017-03-17, última modificación el 2023-09-17



   Favorit i Compartir